Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце. Ванільний соус: ваніль, яйце, олія, борошно
Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце.
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються в соусі з обліпихи (свіжа обліпиха, апельсиновий сік, вершки) Прикрашаються молочним шоколадом.
оката яєчня, ковбаска, картопляні діпи, смажений бекон, боби едамаме, томат, хліб
Картопляні деруни, яйце всмятку, лосось, авокадо, огірок, рукола, помідор черрі, сметанно-м'ятний соус
Два млинці з м'ясом (фарш свинина з яловичою та цибулею) гарнується міксом салату заправленим соусом на основі оливкової олії, перетертим сиром фета та прованськими травами. Подається зі сметаною
Млинці з нутеллою, попкорном і малиною
Скрембл з яєць, тигрова креветка, тост з гуакамоле та сиром Фета.
1 шт
1 шт
1 шт
Мідії протушковані з цибулею порей у соусі на основі томатів пілатті, з додаванням курячого бульйону, коньяку та часнику. Подається з трьома тостами
Мідії тушкуються у вершках з цибулею порей, з додаванням білого вина та часнику. При подачі посипається зеленню та подається з трьома тостами
Тигрові креветки обсмажуємо на пательні з додаванням білого вина, цибулі порей, томатів черрі, бобів едамаме, вершків, соуса світ чілі. Подаємо з тостами.
Тигрові креветки тушкуються з каперсами, цибулею, томатами чері в гострому соусі на основі курячого бульйону та гострого соусу Ширачі, з додаванням вершкового масла, перцю Чилі та білого вина. Посипається кунжутом. Подаються з тостами.
Рулети із слабосоленого лосося із сиром філадельфія, посипаються кунжутом. Подаються на подушці з руколи з помідором Черрі та лимоном
Слабосолений лосось нарізаний способом тар-тар подається на подушці з Гуакамоле з начос, прикрашається мікрогріном
Лобстер, гребінець в мушлі, креветки королівські з пармезаном, восьминіг бебі, лангустини, соус світ чілі
Креветка білонога (200 г), устриці Фін де Клер №3 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Креветка тигрова, креветка в тісті катаіфі, білонога, королівські з пармезаном, лангустіни, соус тар-тар, соус спайс
Креветки тигрові, запечені мідії, лангустини, картопля фрі, 2 види соусу
Креветки тигрові, лосось, кальмар, мідіЇ, лангустини, картопляні кульки, 2 види соусу
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Мікс салату, авокадо, помідори черрі заправляється оливковою олією із фрешем лимона. Хвости тигрових креветок обсмажені в білому вині та тунець прожарювання rea. При подачі посипають пармезаном і подають з яйцем пашот.
Слабосолоний лосось, лист салату, авокадо, помідор Черрі, пармезан, французька гірчиця, мед
На подушку з мікса салату, манго с/ с, томатів черрі, заправлених базиліково-м'ятним соусом, викладаємо обсмажені з додаванням білого вина креветки, кільця кальмару, медальони гребінців, та гребінець в напівмушлі. Подається з лаймом.
Кільця кальмара, м'ясо мідії, тигрові креветки тушкуються в кокосовому молоці, вершках і соусі свит чилі, подається на міксі салату з помідорами черрі заправленою оливковою олією, посипається кунжутом і прикрашається лимоном.
Лист салату, рукола, помідори черрі, сир пармезан, тигрові креветки, сухарики, соус Цезар
Лист салату, салат Айсберг, помідори черрі, сир пармезан, індичка, сухарики, соус Цезар
Телятина (вирізка), болгарський перець, гриби печериці, спаржа, в’ялені томати, мікс салату, рукола, оливкова олія, бальзамічний крем, кунжут
Помідор, огірок, болгарський перець, цибуля Марс, сир Фета, салат Россо, салат Біонда, маслини, оливкова олія, прованські трави.
Курячі крильця обсмажені у фритюрі, при подачі посипаються кунжутом. Подаються із соусом барбекю
Дрібним кубиком нарізаємо слабосолений лосось та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подається с 4 тостами .
Обсмажуємо тигрову креветку з додаванням білого вина, готову креветку нарізаємо дрібним кубиком та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подаємо з 4 тостами
Лосось, морква, цибуля ріпчаста, вершки, вершковий сир, перебиваємо в однорідну масу. Подається з тостами. Прикрашається мікрогрином і журавлиною
М'який паштет з курячої печінки, подається зі свіжими тостами та з журавлинним соусом.
Пармезан, Гудбрандсдален, Брі, Дор Блю, мед, виноград, волоський горіх, м'ята
Курячий бульйон з додаванням пасти том ям, кокосових вершків, цибулі марс,лемонграсу, коріня імбиря, рибного соусу, цедри лайму та лимону. Перед подачею додаємо до супу тунець, тигрову креветку, кільця кальмару, м'ясо мідій, печериці та томати черрі. Прикрашаємо кунжутом, петрушкою та лаймом.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відварної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та слабосоленого лосося. При подачі посипаємо кріпом, зеленою цибулею та прикрашаємо скибкою лимону.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відварної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та відварної телятини. При подачі посипаємо кріпом та зеленою цибулею.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відварної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та відварної курки. При подачі посипаємо кріпом та зеленою цибулею.
Борщ на основі телячого бульйону з відвареною телятиною, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
Борщ на основі курячого бульйону з відвареною куркою, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. Подається із трьома хвостами тигрових креветок. При подачі посипається пармезаном
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. При подачі посипається пармезаном
Бульйон, локшина, курячі фрикадельки, зелень
Соковиті медальйони з телячої вирізки на грилі подаються в соусі на основі червоного вина випарованого з медом і ягодами смородини та малини. Прикрашається помідором Черрі, чебрецем та ягодами малини. Рекомендована прожарка-medium rea
Вирізка на грилі подається з овочами: помідор, баклажан, болгарський перець, цукіні, печериця, кримська цибуля, приготовлені на грилі на соусі з тунця.
Люля-кебаб - теляча вирізка, куряче філе, свинина, кінза, цибуля. Овочевий салат - помідор, огірок, болгарський перець, кінза, грецький йогурт.
Стейк готується на грилі подається з картоплею фрі та перцевим соусом
Соковита свиняча корейка обсмажена у вершковому соусі з печерицями та білими грибами. Подається з картопляним пюре, помідором Черрі, посипається кропом та петрушкою
Куряча грудка на грилі, запікається із сиром моцарелла та помідорами, поливається соусом песто. Подається з відварним рисом басматті у вершках.
Відварені спагетті в соусі на основі вершків, білого вина, курячого жовтка та сиру пармезан з обсмаженим беконом. При подачі посипається пармезаном та прикрашається базиліком.
Теляча вирізка, свинина, курка обсмажуються з брокколі, болгарським перцем та цибулею марс з додаванням спецій та перцевим соусом. Подається на картоплі фрі
Сібас змащується олією з анчоусами (каперси, анчоуси, кріп). Запікається, гарнується овочами, припущеними в білому вині (броколі, цвітна капуста, цибуля-порей, каперси з додаванням вершкового масла). При подачі прикрашається лимоном і мікрогрином.
Філе сібаса, картопляне пюре, коктейльна креветка, Морський гребінець, вершки.
Філе дорадо, креветка тигрова, томати в'ялені, базилік, лимонний фреш. Соус: вершки, цибуля порей, рибна приправа, каперси, маслини, томати черрі. Прикрашається мікрогріном.
Обсмажуємо марс цибулю, каламати, часник, анчоуси з додаванням бульону та тушкуємо, додаємо відварні спагеті, томати пілатті та тушкуємо. В кінці додаємо черрі та нарізаний базилік соломкою. При подачі посипаємо пармезаном та прикрашаємо мікрогріном.
Відварені спагетті припускаються у вершках, паті з лососем, тигровими креветками, гребінцями, томатами чері. При подачі посипаються пармезаном та прикрашається базиліком.
Паста тушкується в соусі біск (на основі курячого бульйону, білого вина, томатів пілатті з додаванням цибулі, моркви, стебла селери, часнику, цибулі порей) з додаванням пасти том - ям, вершків та сиру пармезан. Подається із щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається перцем Чилі та мікрогрином.
Паста тушкується у вершках з курячим бульйоном і устричним соусом, з додаванням бобів Едамаме та сиру пармезан. Подається з щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається чері та мікрогрином.
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Стейк тунця маринований у соусі ворчестер, обсмажений на грилі в кунжуті до ступеня прожарювання Rare, подається з салатом з руколи, листа салату біонда, свіжим огірком та помідором Черрі, заправляється «тайським» соусом. Прикрашається рисовими чіпсами та лимоном
Лосось на грилі подається на подушці зі шпинату, приготовленого у вершках з додаванням печериць та білих грибів.
Лосось на грилі подається на подушці із сирного соусу з картоплею. Прикрашається лимоном
Готується з телятини з додаванням цибулі та кінзи. Подається в лаваші з маринованою цибулею, картоплею по-креольськи та шашличним соусом.
Шашлик з телятини, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Шашлик зі свинини, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Шашлик з курки, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Курячі крила, соус барбекю
Дорадо, маринована в маслі з часником і розмарином, запечена на мангалі
Сібас, маринований в маслі з часником і розмарином, запечений на мангалі
Лаваш, сир сулугуні, зелень
Бургер із соковитою котлетою з телячої вирізки, заправлений соусом на основі вершків, курячого бульйону з гребінцями та коктейльними креветками, та болгарським перцем. Подається з фрі та кетчупом.
Телятина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Свинина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Картопляне пюре, зелень
Запечені хрумкі скибочки картоплі (у шкірці) зі спеціями та часниковою олією. При подачі посипаються зеленню кропу
Рис, шпинат, сир пармезан
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються на подушці з грецького йогурту (грецький йогурт – знежирений дієтичний йогурт) та малинового соусу.
Рис, індичка, цибуля, вершки, кетчуп, помідор черрі
Картопляне пюре, куряча грудка, сирний соус, огірок
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) в соусі пелатті (ріпчаста цибуля, зелень, базилік, томати у власному соку). При подачі посипається пармезаном та прикрашається мікрогрином.
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) у вершковому соусі (вершки, курячий бульйон, пармезан). Прикрашається сиром пармезан та мікрогрином.
Запечені курячі котлетки: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль. Подаються з картопляним пюре, сирним соусом. Прикрашаються мікрогрином та помідором Черрі.
Тонкі коржі листкового тіста, просочені ніжним заварним кремом.
Основа с кисломолочного сиру, вершків, вершкового масла, молочного шоколаду, какао та цукру, викладається на корж з подрібненого печива орео та вершкового масла. Прикрашаеться печивом орео та м'ятою
Горіх мигдаль, шоколад, какао, вершки, м'ята
Білий шоколад, винне желе, манго пюре
Насіння Чіа, мед, ванільний цукор, кокосове молоко, кокосові вершки, манго, м'ята, малиновий соус - малина, цукор.
Додавши товар до кошика, Ви можете змінити його кількість - це буде бажана Вами сума сертифіката. Подарунковий сертифікат можна використати у будь-якому ресторані мережі True Price, як для сплати замовлення у закладі, так і на сплату доставку. Це буде гарним подарунком чи приводом для відвідування тому, хто цінує смачну кухню та високий сервіс.
Робочий час