Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце. Ванільний соус: ваніль, яйце, олія, борошно
Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце.
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються в соусі з обліпихи (свіжа обліпиха, апельсиновий сік, вершки) Прикрашаються молочним шоколадом.
Омлет з трьох яєць, з сиром моцерела. Прикрашається горіхом фісташка, подається з маринованими чері, тостами та зеленим маслом (вершкове масло та зелень).
Омлет з трьох яєць, з сиром дор блю. Прикрашається горіхом фісташка, подається з маринованими чері, тостами та зеленим маслом (вершкове масло та зелень).
оката яєчня, ковбаска, картопляні діпи, смажений бекон, боби едамаме, томат, хліб
Скрембл з яєць, тигрова креветка, тост з гуакамоле та сиром Фета.
Картопляні деруни, яйце всмятку, лосось, авокадо, огірок, рукола, помідор черрі, сметанно-м'ятний соус
Два млинці з м'ясом (фарш свинина з яловичою та цибулею) гарнується міксом салату заправленим соусом на основі оливкової олії, перетертим сиром фета та прованськими травами. Подається зі сметаною
Млинці з нутеллою, попкорном і малиною
Предзамовлення за 2 дні. Міні моцарелла, стиглі томати черрі подаються на шпажці та поливається соусом песто.
Предзамовлення за 2 дні. 5 шт Смажені тигрові креветки в білому вині з додавання часника. Ананаси карамелизуються з цукром та коньяком.
Предзамовлення за 2 дні. 3 шт Тигрові креветки обсмажені с додаванням білого вина та часнику. Мус з авокадо: авокадо, вершковий сир, лимон.
Предзамовлення за 2 дні. Тарталетка з мусом з авокадо та тигровою креветкою - 3 шт, тарталетка з паштетом - 3шт, тарталетка з пате з лосося - 3шт.
Предзамовлення за 2 дні. 2 шт Обсмажені тигрові креветки змащуємо соусом світ Чілі, подаємо з томатами черрі.
Предзамовлення за 2 дні. Відварна картопля, морква, куряче яйце, консервований зелений горошок, солоний та свіжий огірок заправляється майонезом та сметаною. Прикрашається томатами черні, перепелиним яйцем та зеленою цибулею.
Предзамовлення за 2 дні. Лосось с/ с, свіжий огірок, авокадо, відварене куряче яйце, заправляється майонезом. Прикрашається мікрогріном, червоним кавʼяром та перепелиним яйцем.
Предзамовлення за 2 дні. Лосось с/ с, маринована цибуля Марс, відварнае куряче яйце, морква, відварна картопля та буряк викладається шарами та кожний змащується майонезом. Прикрашається зеленою цибулею.
Предзамовлення за 2 дні. Паличка з мʼяса Сніжного краба, маринована кукурудза бейбі, манго, авокадо заправляється соусом Айолі на основі майонезу, часнику, соку імбиря, лимонного фрешу. Прикрашається мікрогріном та лаймом.
Предзамовлення за 2 дні. Свинний ошийок шпигується часником та маринується в спеціях та гірчиці. Запікається в духовці.
Предзамовлення за 2 дні. 1 шт Курка фарширується апельсинами та корицею. Запікається в духовці.
Предзамовлення за 2 дні. 1 шт Курка фарширується рисом басматі з чорносливом, курагою та родзинками. Маринується в приправах та апельсиновому фреші перед запіканням.
Предзамовлення за 2 дні. Холодец з телятиною сувід, морквою, перепелиним яйцем, маслинами, журавлиною та кропом заливається бульйоном з телятини з додаванням желатину.
Предзамовлення за 2 дні. Тонкі коржі листкового тіста, просочені ніжним заварним кремом.
Предзамовлення за 2 дні. Олів'є з телятиною - 1500г, лосось під шубою - 1500г, паштет з тостами - 1 порція, буженина - 900г, холодець з телятини - 450г, картопля по-креольськи - 4 порції, млинці з лососем та сиром філадельфія - 300г.
Предзамовлення за 2 дні. Лосось під шубою - 1500г, олів'ї з телятиною - 1500г, крабовий салат з манго - 500г, лосось з сиром філадельфія - 2 порції, холодець з телятини - 450г.
1 шт
1 шт
Мідії протушковані з цибулею порей у соусі на основі томатів пілатті, з додаванням курячого бульйону, коньяку та часнику. Подається з трьома тостами
Мідії тушкуються у вершках з цибулею порей, з додаванням білого вина та часнику. При подачі посипається зеленню та подається з трьома тостами
Тигрові креветки обсмажуються на пательні,з додаванням бобів едамаме, печериць, болгарського перцю, цибулі порей,та тушкуються в соусі на основі курячого бульйону з додаванням пасти каррі, вершків, імбиру, часнику, рослинної олії. Прикрашається кінзою, подаются з трьома тостами.
Тигрові креветки обсмажуємо на пательні з додаванням білого вина, цибулі порей, томатів черрі, бобів едамаме, вершків, соуса світ чілі. Подаємо з тостами.
Тигрові креветки тушкуються з каперсами, цибулею, томатами чері в гострому соусі на основі курячого бульйону та гострого соусу Ширачі, з додаванням вершкового масла, перцю Чилі та білого вина. Посипається кунжутом. Подаються з тостами.
Рулети із слабосоленого лосося із сиром філадельфія, посипаються кунжутом. Подаються на подушці з руколи з помідором Черрі та лимоном
Слабосолений лосось нарізаний способом тар-тар подається на подушці з Гуакамоле з начос, прикрашається мікрогріном
Креветка білонога (300 г), устриці Фін де Клер №1 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Креветка білонога (200 г), устриці Фін де Клер №3 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Лобстер, гребінець медальйони з італійським соусом, креветки королівські з пармезаном, восьминіг бебі, лангустини, соус світ чілі
Восьминіг сувід, тигрова креветка на грилі, смажений кальмар, креветки катаїфі, мідії фрі в устричному соусі, боби едамаме, рисові чіпси, лимон, соус спайс та світ чілі.
Креветки тигрові, запечені мідії, лангустини, картопля фрі, соус хондаші та дорблю
Креветки тигрові, лосось, кальмар, мідіЇ, лангустини, картопляні кульки, соус тунцевий та тар-тар
Креветка тигрова, креветка в тісті катаіфі, білонога, королівські з пармезаном, лангустіни, соус тар-тар та спайс
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається з білими тостами
Відварна картопля, морква, куряче яйце, консервований зелений горошок, солоний та свіжий огірок заправляється майонезом та сметаною. Прикрашається томатами черрі, перепелиним яйцем та зеленою цибулею.
Лосось с/ с, свіжий огірок, авокадо, відварене куряче яйце заправляється майонезом. Прикрашається мікрогріном, червоним кавʼяром та перепелиним яйцем.
Паличка з мʼяса Сніжного краба, маринована кукурудза бейбі, манго, авокадо. Заправляється соусом Айолі на основі майонезу, часнику, соку імбиря, лимонного фрешу. Прикрашається мікрогріном та лаймом.
Лосось с/ с, маринована цибуля Марс, відварне куряче яйце, морква, відварна картопля та буряк викладається шарами та кожний змащується майонезом. Прикрашається зеленою цибулею.
Мікс салату, авокадо, помідори черрі заправляється оливковою олією із фрешем лимона. Хвости тигрових креветок обсмажені в білому вині та тунець прожарювання rea. При подачі посипають пармезаном і подають з яйцем пашот.
Слабосолоний лосось, лист салату, авокадо, помідор Черрі, пармезан, французька гірчиця, мед
Кільця кальмара, м'ясо мідії, тигрові креветки тушкуються в кокосовому молоці, вершках і соусі свит чилі, подається на міксі салату з помідорами черрі заправленою оливковою олією, посипається кунжутом і прикрашається лимоном.
Лист салату, рукола, помідори черрі, сир пармезан, тигрові креветки, сухарики, соус Цезар
Лист салату, салат Айсберг, помідори черрі, сир пармезан, індичка, сухарики, соус Цезар
Телятина (вирізка), болгарський перець, гриби печериці, спаржа, в’ялені томати, мікс салату, рукола, оливкова олія, бальзамічний крем, кунжут
Помідор, огірок, болгарський перець, цибуля Марс, сир Фета, салат Россо, салат Біонда, маслини, оливкова олія, прованські трави.
2 шт Тости, які змащують мʼяким сиром, зверху викладаємо ростбіф, вʼялені томати, каперси та прикрашаємо руколою.
3 шт Тости змащуємо сиром Філадельфія, зверху викладаємо лосось с/ с, прикрашаємо кунжутом, томатами черрі та базиліком.
3 шт Смажені налисники змащуються червоним кавʼяром та закручуються в трубочку. Подаються з лимоном.
3 шт Смажені налисники змащуються мʼяким сиром, на який викладається лосось с\с. Подається з лимоном.
Курячі крильзя паніруємо в кукурудзяному крохмалі та смажимо у фритюрі. Після готові крильця перемішуємо з кетчупом, соєвим соусом та соусом табаско. При подачі посипаємо кунжутом та подаємо з соусом барбекю.
Курячі крильця, паніруються в кукурудзяному крохмалі та смажаться у фритюрі, змащуються соусом унагі та світ чілі. Прикрашається арахісом та подаються на бамбуковому листі.
Дрібним кубиком нарізаємо слабосолений лосось та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подається с 4 тостами .
Обсмажуємо тигрову креветку з додаванням білого вина, готову креветку нарізаємо дрібним кубиком та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подаємо з 4 тостами
Лосось, морква, цибуля ріпчаста, вершки, вершковий сир, перебиваємо в однорідну масу. Подається з тостами. Прикрашається мікрогрином і журавлиною
М'який паштет з курячої печінки, подається зі свіжими тостами та з журавлинним соусом.
Ковбаси: мортаделла, салямі дольче, салямі піканто. Сири: дорблю, пармезан, брі, гудбрансдален. Мед, волоський горіх, виноград, оливки/ маслини.
Пармезан, Гудбрандсдален, Брі, Дор Блю, мед, виноград, волоський горіх, м'ята
Курячий бульйон з додаванням пасти том ям, кокосових вершків, цибулі марс,лемонграсу, коріня імбиря, рибного соусу, цедри лайму та лимону. Перед подачею додаємо до супу тунець, тигрову креветку, кільця кальмару, м'ясо мідій, печериці та томати черрі. Прикрашаємо кунжутом, петрушкою та лаймом.
Смажені печериці та цибуля у вершках та спеціях, перебивається до однорідної маси з додаванням відвареної картоплі, вершків, рослинної олії, часнику та спецій. Прикрашається мікрогріном, сублімованою цибулею, копченою паприкою та слайсом смаженої печериці.
Борщ на основі телячого бульйону з відвареною телятиною, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
Борщ на основі курячого бульйону з відвареною куркою, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
Томатний суп, свинина, кукурудза консервована, болгарський перець, квасоля
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. Подається із трьома хвостами тигрових креветок. При подачі посипається пармезаном
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. При подачі посипається пармезаном
Бульйон, локшина, курячі фрикадельки, зелень
Соковиті медальйони з телячої вирізки на грилі подаються в соусі на основі червоного вина випарованого з медом і ягодами смородини та малини. Прикрашається помідором Черрі, чебрецем та ягодами малини. Рекомендована прожарка-medium rea
Рібай стейк, бебі-кукурудза, картопля, маринований чері, олія для смаження та спеції за смаком.
Качина ніжка сувід, маринована у спеціях та розмарині. Подається з відвареною картоплею, апельсином та азіатським соусом (соєвий соус, імбир, перець чілі, бадьян, кориця, фреш апельсину).
Вирізка на грилі подається з овочами: помідор, баклажан, болгарський перець, цукіні, печериця, кримська цибуля, приготовлені на грилі на соусі з тунця.
Люля-кебаб - теляча вирізка, куряче філе, свинина, кінза, цибуля. Овочевий салат - помідор, огірок, болгарський перець, кінза, грецький йогурт.
Свиняче ребро маринується у спеціях з додаванням часнику та запікається. Подається з картоплею бейбі (заправляється олією), медово-гірчичним соусом та маринованим чері.
Стейк готується на грилі подається з картоплею фрі та перцевим соусом
Соковита свиняча корейка обсмажена у вершковому соусі з печерицями та білими грибами. Подається з картопляним пюре, помідором Черрі, посипається кропом та петрушкою
Куряче стегно, ананас консервований, боби едамаме, цибуля порей, тушкуються в соусі на основі курячого бульйону з додаванням пасти карі, вершків, соусу світ чілі, імбиру, часнику. Подається з рисом басматі, з додаванням кокосового молока та скибкою лайму. Прикрашається кунжутом, зеленою цибулею та перцем чилі.
Куряча грудка на грилі, запікається із сиром моцарелла та помідорами, поливається соусом песто. Подається з відварним рисом басматті у вершках.
Відварені спагетті в соусі на основі вершків, білого вина, курячого жовтка та сиру пармезан з обсмаженим беконом. При подачі посипається пармезаном та прикрашається базиліком.
Теляча вирізка, свинина, курка обсмажуються з брокколі, болгарським перцем та цибулею марс з додаванням спецій та перцевим соусом. Подається на картоплі фрі
Сібас змащується олією з анчоусами (каперси, анчоуси, кріп). Запікається, гарнується овочами, припущеними в білому вині (броколі, цвітна капуста, цибуля-порей, каперси з додаванням вершкового масла). При подачі прикрашається лимоном і мікрогрином.
Філе сібаса, картопляне пюре, коктейльна креветка, Морський гребінець, вершки.
Котлета з лососевого фаршу з додаванням цибулі, яйця, масла вершкового. Подається з картопляним пюре та соусом песто. Прикрашаємо мікрогріном, маринованим черрі та скибкою лимону.
Філе дорадо, креветка тигрова, томати в'ялені, базилік, лимонний фреш. Соус: вершки, цибуля порей, рибна приправа, каперси, маслини, томати черрі. Прикрашається мікрогріном.
Відварені спагетті припускаються у вершках, паті з лососем, тигровими креветками, гребінцями, томатами чері. При подачі посипаються пармезаном та прикрашається базиліком.
Паста тушкується в соусі біск (на основі курячого бульйону, білого вина, томатів пілатті з додаванням цибулі, моркви, стебла селери, часнику, цибулі порей) з додаванням пасти том - ям, вершків та сиру пармезан. Подається із щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається перцем Чилі та мікрогрином.
Паста тушкується у вершках з курячим бульйоном і устричним соусом, з додаванням бобів Едамаме та сиру пармезан. Подається з щупальцем восьминога, який приготовано методом сувід. Прикрашається чері та мікрогрином.
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Стейк тунця маринований у соусі ворчестер, обсмажений на грилі в кунжуті до ступеня прожарювання Rare, подається з салатом з руколи, листа салату біонда, свіжим огірком та помідором Черрі, заправляється «тайським» соусом. Прикрашається рисовими чіпсами та лимоном
Лосось на грилі подається на подушці зі шпинату, приготовленого у вершках з додаванням печериць та білих грибів.
Лосось на грилі подається на подушці із сирного соусу з картоплею. Прикрашається лимоном
Готується з телятини з додаванням цибулі та кінзи. Подається в лаваші з маринованою цибулею, картоплею по-креольськи та шашличним соусом.
Шашлик з телятини, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Шашлик зі свинини, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Шашлик з курки, лаваш, помідор, маринована цибуля, соус Шашличний
Курячі крила, соус барбекю
Дорадо, маринована в маслі з часником і розмарином, запечена на мангалі
Сібас, маринований в маслі з часником і розмарином, запечений на мангалі
Лаваш, сир сулугуні, зелень
Бургер із соковитою котлетою з телячої вирізки, заправлений соусом на основі вершків, курячого бульйону з гребінцями та коктейльними креветками, та болгарським перцем. Подається з фрі та кетчупом.
Телятина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Свинина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Картопляне пюре, зелень
Запечені хрумкі скибочки картоплі (у шкірці) зі спеціями та часниковою олією. При подачі посипаються зеленню кропу
Рис, шпинат, сир пармезан
Основна відмінність лінивих вареників від класичних - додавання до складу тіста сиру та яєць. Подаються на подушці з грецького йогурту (грецький йогурт – знежирений дієтичний йогурт) та малинового соусу.
Рис, індичка, цибуля, вершки, кетчуп, помідор черрі
Картопляне пюре, куряча грудка, сирний соус, огірок
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) в соусі пелатті (ріпчаста цибуля, зелень, базилік, томати у власному соку). При подачі посипається пармезаном та прикрашається мікрогрином.
Паста птитім з фрикадельками (фарш з курячого філе, пасерованою цибулею) у вершковому соусі (вершки, курячий бульйон, пармезан). Прикрашається сиром пармезан та мікрогрином.
Запечені курячі котлетки: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль. Подаються з картопляним пюре, сирним соусом. Прикрашаються мікрогрином та помідором Черрі.
Тонкі коржі листкового тіста, просочені ніжним заварним кремом.
Основа з сиру Філаделфія, куряче яйце,цукрова пудра викладається на корж з печива та вершкового масла. Подається з малиновим соусом та прикрашаеться м'ятою.
На основі з коржів ( борошно, мед, вершкове масло, яйце, цукор) змащується кремом на основі ( сметани, вершкового масла, вершків, цукру). Прикрашається горіхом пекан.
Основа с кисломолочного сиру, вершків, вершкового масла, молочного шоколаду, какао та цукру, викладається на корж з подрібненого печива орео та вершкового масла. Прикрашаеться печивом орео та м'ятою
Горіх мигдаль, шоколад, какао, вершки, м'ята
Білий шоколад, винне желе, манго пюре
Додавши товар до кошика, Ви можете змінити його кількість - це буде бажана Вами сума сертифіката. Подарунковий сертифікат можна використати у будь-якому ресторані мережі True Price, як для сплати замовлення у закладі, так і на сплату доставку. Це буде гарним подарунком чи приводом для відвідування тому, хто цінує смачну кухню та високий сервіс.